• image

    Neem contact op
    0475 - 452 134

  • image

    Openingstijden
    Ma - Vrij: 09:00 - 18:00

Spotrepair

Spot Repair

Spot repair is een methode die wij gebruiken voor plaatselijke schade snel te kunnen repareren. Denk bijvoorbeeld aan lakbeschadigingen door steenslag en krassen. Bij spot repair wordt alleen de beschadigde plek behandeld en voorzien van nieuwe kleur- en blanke lak. Voor een optimaal resultaat kan er gebruikt worden gemaakt van UV-technologie. Spot repair is een snel proces dat vaak maar slechts 1 dag in beslag neemt. Dit werkt niet alleen kostenbesparend omdat we alleen het beschadigde plekje aan kunnen pakken maar ook omdat het proces maar een kort tijdsbestek in beslag neemt.

 

Wanneer maken wij gebruik van spot repair?
De reparatieplek mag niet groter zijn dan 2,5 cm en moet zich ten minste binnen 10 centimeter van een breuklijn bevinden.

Fast Repair

Fast repair lijkt op een kruising tussen spot repair en paneel-tot-paneel reparatie. Het verschil met paneel-tot-paneel reparatie is dat fast repair (zoals zijn naam al doet denken) vele malen sneller uitgevoerd kan worden. Alleen de beschadigde plek wordt in kleur gespoten waarna het hele paneel wordt vervolgens in de blanke lak gespoten. Hierbij maken wij ook gebruik van UV-technologie.

Paneel-tot-paneel reparatie

Bij paneel-tot-paneel reparatie wordt alleen het beschadigde paneel aangepakt. Het paneel wordt gerepareerd en vervolgens gespoten in kleur en blanke lak. Aangrenzende panelen worden netjes afgeplakt waardoor wij snel en efficiënt kunnen werken. De kleur van de lak wordt zo dicht mogelijk gebracht tot de kleur die de auto heeft. Hierbij kijken wij niet alleen naar de kleurcode maar ook naar de effecten die de elementen hebben gehad op de lak. Zo ligt het eindresultaat van het gerepareerde paneel zo dicht mogelijk bij de rest van de auto.

Voor reparatie

Hersteld in originele staat