• image

    Neem contact op
    0475 - 452 134

  • image

    Openingstijden
    Ma - Vrij: 09:00 - 18:00

Reparatie & Onderhoud

Auto & Schade van Heeswijk verzorgd naast schade herstel ook onderhoud en reparatie aan uw auto. U heeft bij Auto & Schade van Heeswijk de unieke mogelijkheid zo schade aan uw auto en onderhoud samen uit te laten voeren. Dit terwijl u geniet van de gratis leenauto terwijl wij uw auto repareren en/of onderhouden.

Onderhoud

Regulier onderhoud is belangrijk om de betrouwbaarheid van uw auto te waarborgen en de levensduur van de onderdelen te verlengen. Auto & Schade van Heeswijk gebruikt alleen de beste olie van BP. De lubricatie van deze olie is uitstekend waardoor de motor optimaal werkt en minder aan slijtage onderhevig is. Als wij uw auto volledig nagekeken en onderhouden hebben, reinigen wij uw auto. Allemaal standaard bij de service van Auto & Schade van Heeswijk!

Diagnose stellen

Auto & Schade van Heeswijk beschikt voor alle apparatuur om auto’s uit te kunnen lezen. Wij kunnen foutcodes van alle merken, type en jaren auto’s uitlezen. Zo kunnen wij snel en efficiënt het probleem constateren en voor u oplossen.

APK

De Algemene Periodieke Keuring, elke auto komt er een keer aan toe. Auto & Schade van Heeswijk laat de auto’s keuren bij een onafhankelijk keuringsstation. Zo bent u ervan verzekerd dat er geen onnodige werkzaamheden worden uitgevoerd. Als er geen gebreken vooraf bekend zijn wordt uw auto alleen gerepareerd bij afkeuring. Na reparatie brengen wij uw auto voor herkeuring. U betaald bij Auto & Schade van Heeswijk maar één keer de keuringskosten.

Airco Service

Een goed werkende airco draagt niet alleen bij aan uw comfort maar ook aan de veiligheid. Iedereen gebruikt de airco in de zomer om lekker koel in de auto te kunnen zitten. Echter kan uw airco in de herfst en winter ervoor zorgen dat beslagen ramen sneller schoon trekken. Het is dus van belang dat uw airco het hele jaar door optimaal werkt. Hier kan Auto & Schade van Heeswijk uw van dienst zijn! Wij hebben alle apparatuur in huis om uw airco te vullen en repareren. Auto & Schade van Heeswijk raadt klanten aan om uw airco één keer per jaar bij te vullen zodat uw airco nooit leegloopt. Zo verlengt u de levensduur van uw airco systeem.

Bandenservice

Auto & Schade van Heeswijk biedt verschillende diensten aan met betrekking tot bandenservice. Bij Auto & Schade van Heeswijk kunt u uw zomer/winterbanden om laten wisselen. Als u thuis geen plaats heeft om deze op te slaan kunt u bij ons terecht voor opslag.

Daarnaast kunt u bij Auto & Schade van Heeswijk terecht voor reparatie als u een lekke band heeft met uw auto. In veel gevallen kunnen wij deze banden repareren zodat u niet onnodig nieuwe banden hoeft te kopen.