• image

    Neem contact op
    0475 - 452 134

  • image

    Openingstijden
    Ma - Vrij: 09:00 - 18:00

Koplampen Herstellen

Koplampen herstellen

Doffe koplampen zijn veel mensen een doorn in het oog. Bij van heeswijk begrijpen we dat als geen ander: ze benemen niet alleen het zicht op de weg, maar kunnen er zelfs de oorzaak van zijn dat uw auto wordt afgekeurd. Het is daarom belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen of om uw koplampen te laten polijsten of zelfs de koplampen te laten spuiten.

Koplampen zijn een onmisbaar onderdeel van uw auto. Dat klinkt als een cliché, maar we hebben pas door hoe belangrijk koplampen zijn als ze het niet meer doen. Gelukkig kunnen veel problemen snel worden verholpen.

Koplamp spuiten voor dof geworden, beschadigde of verweerde koplampen van polycarbonaat. De Blank lak die wij spuiten doormiddel van een spuitpistool, zorgt voor een optimale harde bescherming van de koplamp voor een langdurig en blijvend resultaat. De koplampen zien er dan weer als nieuw uit en het bespaart u want u hoeft geen nieuwe koplampen te kopen!

Bij veel auto’s wordt de uv-coating aangetast door het weer, door pekel en door de borstels in de wasstraat. Daardoor ontstaan er krasjes in de kunststof en oxideert de binnenkant van de lampen. We spreken dan over ‘doffe koplampen’.

Doffe koplampen hebben verschillende gevolgen:

• U hebt minder zicht op de weg voor u;

• U bent minder goed zichtbaar in het verkeer;

• Uw auto kan zelfs worden afgekeurd tijdens een apk-keuring.

Het is daarom belangrijk dat u problemen snel laat verhelpen. Door deze te laten polijsten of zelfs laten spuiten, verbetert u de veiligheid op de weg en voorkomt u hoge kosten.