• image

  Neem contact op
  0475 - 452 134

 • image

  Openingstijden
  Ma - Vrij: 09:00 - 18:00

In & Verkoop

In- & Verkoop

Bent u al tijden opzoek naar uw droomauto? Of ligt deze auto net buiten uw prijscategorie? Dan kunnen wij, Auto & Schade van Heeswijk, u wellicht verder helpen.

Inkoop:
Wij bespreken met u uw wensen en welk merk en type auto u graag wilt. Auto & Schade van Heeswijk zoekt voor u online, maar ook bij al onze zakelijke contacten naar de auto naar uw wens. Bij akkoord kijken wij de auto na op technische functionaliteit alvorens wij deze aankopen en voor u ter beschikking stellen.

 

Schadeauto:
De term schadeauto heeft een slecht imago omdat de meeste een link leggen aan een oude auto op een sloop die alleen nog wordt gebruikt voor onderdelen. Echter zijn er veel jonge auto’s met een lage kilometerstand die na een ongeluk verkocht worden zonder gerepareerd te zijn. Dit kan een unieke kans zijn om uw droomauto te bezitten tegen een lagere prijs dan bij een normale aankoop. Auto & Schade van Heeswijk kan de auto volledig herstellen naar originele staat. Door onze richt bank kunnen wij schade herstellen dat bij de meeste schadeherstel bedrijven niet meer hersteld wordt. Heeft u toch nog wat overtuiging nodig bekijk hieronder onze voorbeelden van klanten die u zijn voorgegaan.

Verkoop:
U heeft een nieuwe auto gekocht maar u komt niet van de oude auto af. Hij staat in de weg en u heeft geen tijd om kopers te woord te staan. Dan kunt u de verkoop van uw auto aan Auto & Schade van Heeswijk toevertrouwen. De auto komt bij ons op het terrein te staan zodat deze u niet meer in de weg staat. Daarnaast kunnen kopers gedurende onze openingstijden komen kijken naar uw auto. Is de auto bij ons in onderhoud geweest? Dan staan wij de kopers graag te woord met de onderhoudsgeschiedenis.

Bekijk ons aanbod op AutoScout24

 • image
 • image
 • image
 • image