• image

    Neem contact op
    0475 - 452 134

  • image

    Openingstijden
    Ma - Vrij: 09:00 - 18:00

Autoschade Herstel

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje en laat een vervelend resultaat achter aan uw auto. Auto & Schadeherstel van Heeswijk pakt alle schades aan met een persoonlijke aanpak in elke situatie. Elke schade is anders en zo ook onze behandeling. Auto & Schadeherstel heeft meer dan 40 jaar ervaring waardoor u ervan bent verzekerd dat u bij ons de beste zorg en kwaliteit ontvangt.

Auto & Schadeherstel van Heeswijk maakt gebruik van een scala aan technieken en mogelijkheden om uw auto zo efficiënt en kostenbesparend te repareren. Vaak worden auto’s afgeschreven terwijl dit helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Uniek bij Auto & Schadeherstel van Heeswijk is onze richtbank. Hiermee kunnen wij de carrosserie van uw auto weer rechttrekken en uw auto helemaal terug brengen in originele staat.

Auto & Schadeherstel van Heeswijk beschikt ook over een zandstraalmachine. Hiermee kunnen we alle verf strippen tot aan het metaal waarbij u zeker bent dat alle verf, maar ook roest, verwijderd is. Dit geeft Auto & Schadeherstel van Heeswijk de perfecte basis voor uw auto te herstellen en geeft u het gewenste eindresultaat!

Onze richtbank waarop wij elke carrosserie weer recht kunnen trekken.

Vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen bij vragen. Wij staan u graag te woord!

Buiten het herstellen van uw auto neemt Auto & Schade van Heeswijk ook al het verzekeringswerk uit handen. Wij zijn gecertificeerd voor een schadecalculatie te maken die voldoet aan alle eisen van verzekeringsmaatschappijen. Die sturen wij voor u op en als alles akkoord is handelen wij de schade, de reparatie en het papierwerk voor u af.

Tevens kunt u bij Auto & Schadeherstel van Heeswijk uw auto tijdelijk vrijwaren bij de RDW. Soms kan het restaureren van een auto langer duren, denk bijvoorbeeld aan projectauto’s of oldtimers. Dan kan het zich lonen zodat u niet onnodig met kosten opgezadeld wordt als u zelf niet met de auto kunt rijden.